Portfolio

Pogledajte naše prethodne projekte

Naši projekti skrojeni su tako da zadovolje posebne potrebe naših klijenata, poboljšavajući elemente koji ih čine jakima i umanjujući one koji ih usporavaju.
Naši projekti se uglavnom sastoje od web dizajna i usluga web razvoja, ali u ponudi takođe imamo širok raspon blisko povezanih usluga.
Radili smo na mnogo različitih projekata, od malih, jednostavnih internet prezentacija, do razvoja velikih online prodavnica i sajtova za kompanije sa stotinama stranica, različitim sadržajima i više vrsta online marketinga istovremeno. Redizajn web sajtova radimo od nule, integrišući moderne trendove i tehnologije u novi dizajn i ostavljajući prostor za dalju implementaciju novih mogućnosti i poboljšanja. Svaki projekat na kom radimo radi se sa ciljanom klijentovom publikom na umu, što stavlja u fokus stvaranje boljeg iskustva za korisnike i postavljanje zanimljivih sadržaja. Tako se imidž klijentovog brenda dobro razvija i pomaže se prirodan i organski rast i razvoj klijentovog online prisustva.

Silver Gold Bull

Front-end razvoj baziran na Magento i Bootstrap platformama, dizajn banera za oglašavanje.

Poseti stranicu

TEMMA trade

Stvaranje kompletnog sajta na Joomla platformi za firmu koja se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja; stvaranje online kataloga proizvoda, dizajn logotipa i vizuelnog identiteta zvanične dokumentacije, SEO, stvaranje multimedijalnih sadržaja i redovno održavanje sajta.

Poseti stranicu

Virtuelna Učionica

Razvoj web sajta na Joomla platformi, sa uvezanom platformom za učenje baziranom na Moodle-u, posebno stvarane interaktivne vežbe i stvaranje multimedijalnih sadržaja, SEO i kampanje oglašavanja.

Poseti stranicu

Advokatska komora Vojvodine - NS

Celokupan razvoj internet prezentacije u WordPressu za novosadski ogranak Advokatske komore Vojvodine, redovno održavanje sadržaja.

Poseti stranicu

BIT srednje škole

Razvoj web sajta na Joomla platformi za privatnu srednju školu, sa stvaranjem multimedijalnih sadržaja i redovnim održavanjem sadržaja.

Poseti stranicu

StoliceFotelje.rs

Potpuni dizajn i razvoj web prodavnice za online prodaju kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica u Prestashop okruženju, SEO, stvaranje sadržaja i redovno održavanje sajta.

Poseti stranicu

Glambox

Održavanje i stvaranje novih dizajnerskih rešenja i izmena za sajt za naručivanje pretplatničkih paketa kozmetike, baziran na OpenCart platformi.

Poseti stranicu

MAVM Rasadnik

Potpuni redizajn sajta i razvoj na Joomla platformi, sa uređivanjem postavljanih sadržaja za rasadnik voća i biljaka.

Poseti stranicu

Almond Group

Izrada i dizajn sajta na Wordpresu sa posebnim funkcionalnostima za kompaniju koja se bavi konsaltingom oko osiguranja.

Poseti stranicu


Razgovarajmo o vašem projektu

Dobićete besplatne savete naših stručnjaka

Radije biste razgovarali telefonom?

Pozovite nas na +381 (0)60 537 24 26
Ili nam pošaljite poruku i mi ćemo pozvati vas

#companyName {

Zequester - Creative Web Solutions logo

}
/*Creative Web Solutions*/

Kompanija

Kontaktirajte nas

hello@zequester.com
+381 60 537 24 26

© 2017 Zequester. Sva prava zadržana.