Portfolio

Pogledajte naše prethodne projekte

Naši projekti skrojeni su tako da zadovolje posebne potrebe naših klijenata, poboljšavajući elemente koji ih čine jakima i umanjujući one koji ih usporavaju.
Naši projekti se uglavnom sastoje od web dizajna i usluga web razvoja, ali u ponudi takođe imamo širok raspon blisko povezanih usluga.
Radili smo na mnogo različitih projekata, od malih, jednostavnih internet prezentacija, do razvoja velikih online prodavnica i sajtova za kompanije sa stotinama stranica, različitim sadržajima i više vrsta online marketinga istovremeno. Redizajn web sajtova radimo od nule, integrišući moderne trendove i tehnologije u novi dizajn i ostavljajući prostor za dalju implementaciju novih mogućnosti i poboljšanja. Svaki projekat na kom radimo radi se sa ciljanom klijentovom publikom na umu, što stavlja u fokus stvaranje boljeg iskustva za korisnike i postavljanje zanimljivih sadržaja. Tako se imidž klijentovog brenda dobro razvija i pomaže se prirodan i organski rast i razvoj klijentovog online prisustva.

Milano Beauty Academy

Kompletan razvoj WordPress sajta sa postavljenom WooCommerce platformom za prodaju i pravljenjem kurseva baziranih na LearnDash LMS platformi.

Poseti stranicu

Silver Gold Bull

Front-end razvoj baziran na Magento i Bootstrap platformama, dizajn banera za oglašavanje.

Poseti stranicu

Trade Safe Payments

Izrada višejezičnog WordPress sajta na osnovu striktno određenog dizajna, sa postavljanjem, prevođenjem i potpunom kastomizacijom WooCommerce platforme i modula za plaćanje.

Poseti stranicu

TEMMA trade

Stvaranje kompletnog sajta na Joomla platformi za firmu koja se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja; stvaranje online kataloga proizvoda, dizajn logotipa i vizuelnog identiteta zvanične dokumentacije, SEO, stvaranje multimedijalnih sadržaja i redovno održavanje sajta.

Poseti stranicu

Virtuelna Učionica

Razvoj web sajta na Joomla platformi, sa uvezanom platformom za učenje baziranom na Moodle-u, posebno stvarane interaktivne vežbe i stvaranje multimedijalnih sadržaja, SEO i kampanje oglašavanja.

Poseti stranicu

StoliceFotelje.rs

Potpuni dizajn i razvoj web prodavnice za online prodaju kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica u Prestashop okruženju, SEO, stvaranje sadržaja i redovno održavanje sajta.

Poseti stranicu

Glambox

Održavanje i stvaranje novih dizajnerskih rešenja i izmena za sajt za naručivanje pretplatničkih paketa kozmetike, baziran na OpenCart platformi.

Poseti stranicu

Cafe Grosseto

Izrada kompletnog WordPress sajta i vizuelnog identiteta na društvenim mrežama, fotografisanje i obrada slika lokala i dizajn koktel karte i karte pića.

Poseti stranicu

Kids Club 021

Izrada celokupne web stranice za dečiju igraonicu na WordPress platformi

Poseti stranicu

Advokatska komora Vojvodine - NS

Celokupan razvoj internet prezentacije u WordPressu za novosadski ogranak Advokatske komore Vojvodine, redovno održavanje sadržaja.

Poseti stranicu

BIT srednje škole

Razvoj web sajta na WordPress platformi za privatnu srednju školu, sa stvaranjem multimedijalnih sadržaja i redovnim održavanjem sadržaja.

Poseti stranicu

OPENS2019

Razvoj višejezične WordPress internet prezentacije za Omladinsku Prestonicu Evrope Novi Sad 2019 sa postavljanjem modula za planiranje događaja.

Poseti stranicu

Wedding Photo Team Color24

Izrada web stranice foto studija na WordPress platformi sa postavljanjem naprednog sistema pretrage slika i članaka bloga.

Poseti stranicu

Rent a Car Instal

Izrada višejezičnog WordPress sajta, izrada logotipa i vizuelnog identiteta na društvenim mrežama za rent a car kompaniju

Poseti stranicu

Advokat Uroš Kerac

Stvaranje i dizajn višejezičnog WordPress sajta i izrada logotipa za novosadsku advokatsku kancelariju.

Poseti stranicu

Autoservis Goran

Izrada logotipa, fotografisanje i obrada slika i izrada kompletne WordPress internet prezentacije za auto servis.

Poseti stranicu

Studio Jana

Izrada kompletne Wordpress prezentacije i reklamne kampanje na društvenim mrežama za studio za izradu cvetnih i ukrasnih aranžmana za venčanja

Poseti stranicu

Dr Danijela Budiša-Ubović

Migracija starih sadržaja i razvoj kompletne nove web stranice na Wordpress platformi za psihološko savetovalište i centar za obuke dr Danijela Budiša-Ubović

Poseti stranicu

PanAS tehničko obezbeđenje objekata

Kompletan redizajn i izrada WordPress prezentacije firme za postavljanje i održavanje sigurnosnih sistema, sa pripadajućom WooCommerce internet prodavnicom.

Poseti stranicu

MAVM Rasadnik

Potpuni redizajn sajta i razvoj na Joomla platformi, sa uređivanjem postavljanih sadržaja za rasadnik voća i biljaka.

Poseti stranicu

Almond Group

Izrada i dizajn sajta na Wordpresu sa posebnim funkcionalnostima za kompaniju koja se bavi konsaltingom oko osiguranja.

Poseti stranicu


Razgovarajmo o vašem projektu

Dobićete besplatne savete naših stručnjaka

Radije biste razgovarali telefonom?

Pozovite nas na +381 (0)60 537 24 26
Ili nam pošaljite poruku i mi ćemo pozvati vas

#companyName {

Zequester - Creative Web Solutions logo

}
/*Creative Web Solutions*/

Kompanija

Kontaktirajte nas

hello@zequester.com
+381 60 537 24 26

© 2017 Zequester. Sva prava zadržana.