Internet Marketing

Poboljšajte svoje online prisustvo

Internet Marketing Novi Sad
Standardne cene internet reklamiranja, kao i cene ostalih usluga možete pronaći u našem cenovniku klikom na dugme ispod:

Istraživanje i analiza tržišta

Ko je Vaša publika? Kako možete zadovoljiti njihove potrebe? Kojim krugovima društva pripadaju? Kako oni vide Vašu kompaniju?

Pomoći ćemo Vam da nađete odgovore na ova pitanja i stvorite marketing strategiju najbolje prilagođenu potrebama Vaših korisnika, dajući Vam maksimalano unapređenje online prisustva.

Kreativni multimedia marketing

Možete unaprediti nivo povezanosti sa svojim korisnicima kreativnom upotrebom content marketinga, čime jačate i širite ime svog brenda, dajući pritom pravu vrednost interesantnih sadržaja svojim posetiocima.

Imamo širok izbor za multimedijalne internet marketing promocije koje možete koristiti putem različitih platformi.

Kampanje na društvenim mrežama

Dobra komumikacija sa publikom na društvenim mrežama je ključni faktor za održavanje pozitivne slike o kompaniji i zadržavanje relevantnosti brenda. Fejsbuk i druge velike mreže nude odlične metode proširivanja publike na različite načine - promovisani postovi i marketinške kampanje na društvenim mrežama.

Naša obaveza je da iz Vašeg budžeta za marketing izvučemo najviše, ciljamo pravi profil ljudi sa interesovanjima blisko povezanim sa Vašom sferom poslovanja i da učinimo vaše PPC kampanje na društvenim mrežama što efikasnijim.

Google PPC oglašavanje

Naša profesionalna pomoć može vam poboljšati rezultate u Google oglašavanju. Ulažemo Vaše resurske sa najviše dobiti, stvarajući Pay-Per-Click kampanje koje ciljaju pretrage ključnih reči koje su najverovatnije da Vam dovedu potrošače, istovremeno eliminišući negativne pretrage ključnih reči iz Vaših marketinških kampanja na internetu.

Na taj način do svoje publike možete dopreti sa minimalnim količinama novca protraćenim na pretrage koje nisu u direktnoj vezi sa onim što Vi nudite.

Razgovarajte sa nama

Rado ćemo pričati sa vama.
Pozovite nas na:
+381 (0)60 537 24 26

Pošaljite e-mail

Ako želite da nam pišete putem elektronske
pošte, adresa je:
hello@zequester.com

Upoznajmo se

Pratite naš rad na društvenim mrežama:

Želite da poboljšate svoje online prisustvo?

Ponudićemo vam besplatne savete

#companyName {

Zequester - Creative Web Solutions logo

}
/*Creative Web Solutions*/

Kompanija

Kontaktirajte nas

hello@zequester.com
+381 60 537 24 26

© 2017 Zequester. Sva prava zadržana.