PORTFOLIO

Pogledajte naše prethodne projekte

Naši projekti skrojeni su tako da zadovolje posebne potrebe naših klijenata,
poboljšavajući elemente koji ih čine jakima i umanjujući one koji ih usporavaju.

Naši projekti se uglavnom sastoje od web dizajna i usluga web razvoja, ali u ponudi takođe imamo širok raspon blisko povezanih usluga.

Radili smo na mnogo različitih projekata, od malih, jednostavnih internet prezentacija, do razvoja velikih online prodavnica i sajtova za kompanije sa stotinama stranica, različitim sadržajima i više vrsta online marketinga istovremeno. Redizajn web sajtova radimo od nule, integrišući moderne trendove i tehnologije u novi dizajn i ostavljajući prostor za dalju implementaciju novih mogućnosti i poboljšanja. Svaki projekat na kom radimo radi se sa ciljanom klijentovom publikom na umu, što stavlja u fokus stvaranje boljeg iskustva za korisnike i postavljanje zanimljivih sadržaja. Tako se imidž klijentovog brenda dobro razvija i pomaže se prirodan i organski rast i razvoj klijentovog online prisustva.

Virtuelna Učionica

Razvoj web sajta na Joomla platformi, sa uvezanom platformom za učenje baziranom na Moodle-u, posebno stvarane interaktivne vežbe i stvaranje multimedijalnih sadržaja, SEO i kampanje oglašavanja.

Silver Gold Bull

Front-end razvoj baziran na Magento i Bootstrap platformama, dizajn banera za oglašavanje.

Trade Safe Payments

Kompletan razvoj WordPress sajta sa postavljenom WooCommerce platformom za prodaju i pravljenjem kurseva baziranih na LearnDash LMS platformi.

TEMMA trade

Stvaranje kompletnog sajta na Joomla platformi za firmu koja se bavi prodajom kancelarijskog nameštaja; stvaranje online kataloga proizvoda, dizajn logotipa i vizuelnog identiteta zvanične dokumentacije, SEO, stvaranje multimedijalnih sadržaja i redovno održavanje sajta.

StoliceFotelje.rs

Potpuni dizajn i razvoj web prodavnice za online prodaju kancelarijskog nameštaja i kancelarijskih stolica u Prestashop okruženju, SEO, stvaranje sadržaja i redovno održavanje sajta.

Dr Danijela Budiša-Ubović

Migracija starih sadržaja i razvoj kompletne nove web stranice na WordPress platformi za psihološko savetovalište i centar za obuke dr Danijela Budiša-Ubović

Glambox

Održavanje i stvaranje novih dizajnerskih rešenja i izmena za sajt za naručivanje pretplatničkih paketa kozmetike, baziran na OpenCart platformi.

Ivex mobili

Redizajn kompletnog WordPress sajta, izrada dizajn rešenja banera, kao i oglašavanje na društvenim mrežama.

Kids Club 021

Izrada celokupne web stranice za dečiju igraonicu na WordPress platformi

Advokatska komora Vojvodine - NS

Celokupan razvoj internet prezentacije u WordPressu za novosadski ogranak Advokatske komore Vojvodine, redovno održavanje sadržaja.

BIT srednje škole

Razvoj web sajta na WordPress platformi za privatnu srednju školu, sa stvaranjem multimedijalnih sadržaja i redovnim održavanjem sadržaja.

OPENS2019

Razvoj višejezične WordPress internet prezentacije za Omladinsku Prestonicu Evrope Novi Sad 2019 sa postavljanjem modula za planiranje događaja.

Wedding Photo Team Color24

Izrada web stranice foto studija na WordPress platformi sa postavljanjem naprednog sistema pretrage slika i članaka bloga.

Rent a Car Instal

Izrada višejezičnog WordPress sajta, izrada logotipa i vizuelnog identiteta na društvenim mrežama za rent a car kompaniju

Advokat Uroš Kerac

Stvaranje i dizajn višejezičnog WordPress sajta i izrada logotipa za novosadsku advokatsku kancelariju.

Autoservis Goran

Izrada logotipa, fotografisanje i obrada slika i izrada kompletne WordPress internet prezentacije za auto servis.

Studio Jana

Izrada kompletne WordPress prezentacije i reklamne kampanje na društvenim mrežama za studio za izradu cvetnih i ukrasnih aranžmana za venčanja

Art of Beauty Academy

Kompletan razvoj WordPress sajta sa postavljenom WooCommerce platformom za prodaju i pravljenjem kurseva baziranih na LearnDash LMS platformi.

PanAS tehničko obezbeđenje objekata

Kompletan redizajn i izrada WordPress prezentacije firme za postavljanje i održavanje sigurnosnih sistema, sa pripadajućom WooCommerce internet prodavnicom.

MAVM Rasadnik

Potpuni redizajn sajta i razvoj na Joomla platformi, sa uređivanjem postavljanih sadržaja za rasadnik voća i biljaka.

Razgovarajmo o vašem projektu

Dobićete besplatne savete naših stručnjaka

Radije biste razgovarali telefonom?

Pozovite nas na
+381 (0)60 537 24 26

Ili nam pošaljite poruku i mi ćemo pozvati vas

Close Menu